Το  Social-Mail είναι ένα μέσω επικοινωνίας με τον πελάτη ή τον συνδρομητή και χρησιμοποιείται για την άμεση συναλλαγή (άνοιγμα λογαριασμού, επιβεβαίωση παραγγελιών) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή  για συγκεκριμένες ενέργειες όπως η αποστολή εταιρικών newsletters. Μην εισάγετε ή αποστέλλετε στις λίστες παραληπτών σας, ή σε λίστες που έχουν έρθει από άλλες πηγές, υλικό που δεν είναι αποδεκτό με την συγκατάθεση τους. Όλα τα mails που στέλνονται από το  Social-Mail πρέπει να είναι CAN-SPAM compliant και CASL compliant.

Το  Social-Maill δεν αποδέχεται την παράδοση αυτόκλητων μαζικών μηνυμάτων (Unsolicited Bulk Email ), ή Διαφημιστικών μηνυμάτων ( Unsolicited Commercial Email )  γνωστά και ως spam. Έχει κάθε δικαίωμα να επιβλέπει όλα τα mail στο δίκτυο. Αν πέσει στην αντίληψη της εταιρίας  Social-Mail, ότι κάποια καμπανιά μπορεί να κάνει ζημιά στη φήμη της, τότε το mail σας θα “παγώσει” και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να είναι οριστικό.

 Αυτό γίνεται για την προστασία της δική σας και της δικής μας φήμης. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι ανάλογο, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων. Εάν εισάγεται ή αποστείλετε σε κάποια αμφιλεγόμενη λίστα ή συμπεριλαμβάνεται  αμφιλεγόμενο περιεχόμενο, τότε το κάνετε με δική σας ευθύνη. 

Οι παρακάτω όροι χρήσης ισχύουν για κάθε χρήση του site   www.emailmarketing.socialcrm.gr και όλο το περιεχόμενο, όπως υπηρεσίες, προϊόντα που υπάρχουν μέσα σε αυτό καθώς και την αποστολή mail μέσω του Social-Mail API.

  • Μη χρησιμοποιείτε λανθασμένες εντολές ή παραπληροφορείτε με header information. Τα “From,” “To,” “Reply-To,” ή πληροφορίες που θα δρομολογηθούν κάπου λάθος – συμπεριλαμβανομένου του αρχικού domain name και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα στοιχεία πρέπει να είναι ακριβή και να ταυτοποιούν το άτομο ή την εταιρία που αποστέλλει το μήνυμα.

         Αν φτιάξετε έναν  online λογαριασμό στο mailmarketing.socialcrm.gr, έχετε την ευθύνη για την ασφάλειά του και του API key που σας δόθηκε. Είσαστε πλήρως υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο λογαριασμό σας, για το API Key και οποιαδήποτε πράξη γίνεται σε συνάρτηση με την χρήση του λογαριασμού σας και του API.

  • Εγγύηση: Η υπηρεσία παρέχεται “ως έχει”. H εταιρία Innotech, οι προμηθευτές ή αυτοί που παρέχουν τις άδειες, δεν εγγυούνται ότι η υπηρεσία για την παράδοση email θα είναι χωρίς λάθη. Γίνεται χρήση του API, ή αλλιώς το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του, κατά τη δική σας βούληση και με δική σας ευθύνη. 
  • Περιορισμός της ευθύνης. Σε καμιά περίπτωση η Innotech, οι προμηθευτές και εκείνοι που παρέχουν τις άδειες, δεν είναι υπόλογοι για οποιοδήποτε θέμα αυτής της συμφωνίας και με οποιοδήποτε συμβόλαιο. Δεν φέρουν ευθύνη νομική ή άλλη για τα παρακάτω: (i) οποιεσδήποτε ειδικές, τυχαίες ή άλλες παρελκόμενες ζημιές, (ii)  το κόστος της διαδικασίας ή των προϊόντων και υπηρεσιών; (iii) την διακοπή της χρήσης, την απώλεια ή την φθορά των δεδομένων, (iv) για οποιαδήποτε επιπλέον ποσά που θα πληρώσετε στη Social-Mail. Ισχύει για αυτή τη συμφωνία και για δώδεκα (12) μήνες  πριν από την πράξη.

Εγγύηση προϊόντων / υπηρεσιών

Όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες φέρουν την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τους όρους και την διάρκεια της εγγύησης καθώς επίσης και για την τήρηση της. Για τυχόν σχετικές απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.innotech.gr ή www.innotech.gr/departments/support.aspx

  • Τρόποι πληρωμής:  Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με όλους τους δυνατούς τρόπους:
  • Πιστωτικές κάρτες (VISA, MASTERCARD, AMEX)
  • Paypal
  • Αντικαταβολή (Προσαύξηση €2.00)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η αγορά του προϊόντος θα γίνεται με τους τρόπους πληρωμής που θα αναγράφονται μέσα στο e-shop της εταιρίας Innotech. H εξόφληση γίνεται αυτόματα και σε περίπτωση κακής χρήσης οικονομικής συναλλαγής

 1.Ακύρωση Παραγγελίας: Ο χρήστης/πελάτης της ιστοσελίδας έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή πριν την αποστολή της. Εφόσον η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί από τον χρήστη/πελάτη με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στην Τράπεζα, η εταιρία αναλαμβάνει να επιστρέψει στο ακέραιο το σύνολο του ποσού μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες. Τραπεζικά έξοδα που τυχόν προκύψουν θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον χρήστη της ιστοσελίδας.

  • Termination. Η  Social-Mail. έχει το δικαίωμα, και είναι στη δική της διακριτικότητα, να (i) αρνηθεί ή να στείλει emails που, κατά τη γνώμη της Innotech, παραβιάζουν την πολιτική της εταιρίας ή είναι με οποιοδήποτε τρόπο επιβλαβή ή αμφιλεγόμενα, (ii) να τερματίσει ή να αρνηθεί πρόσβαση στην υπηρεσία και τη χρήση της υπηρεσίας  Service & API σε κάθε άτομο ή εταιρία για τον οποιοδήποτε λόγο και κυρίως όταν παραμένει ανενεργός πάνω από χρόνο ένας λογαριασμός, να τερματίζεται αυτόματα
  • Δικαιοδοσία: Οι νόμοι της Ελλάδας, θα εφαρμόζονται σε κάθε διαφωνία που προκύπτει σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Όλα τα αιτήματα που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τους συγκεκριμένους όρους θα λύνονται αποκλειστικά στα δικαστήρια της Αθήνας. Η υπόθεση θα βρίσκετε στην δικαιοδοσία που έχουν τα δικαστήρια.